Vinter, kyla och snö! Egentligen borde jag jubla och vara ute och gasa med urquattron, men får väl erkänna att jag är lite rädd om bilen så den får nog vänta med att se dagsljus tills vårfåglarna kvittrar igen…

Tänkte dock bjuda på lite bilder med jämna mellanrum på min samling av quattro-prylar. Är ju ”lite” skadad och köper ”nog” alldeles för mycket sådant, men jag är inte ensam, finns ju många rackare som bjuder emot så priserna brukar springa iväg 🙂

Eftersom jag fick hem ett litet kul objektiv (10-22mm) så blir det lite konstnärliga bilder med kort skärpedjup.

Dessa två olika modeller kommer från Otto Models
20161108_01_620
De är riktigt nice!
20161108_03_620
Har i övrigt snöat in på radiostyrda bilar också… Har fått tag i några rariteter och har en del byggen på gång. Kommer bilder framöver!

Har bland annat beställt lite godsaker från en svensk entusiast, kolla in här:
https://rallyclassics.se/index.html
Har köpt fyra 1:8-karosser därifrån! Mycket trevlig kontakt!