Hej och välkomna hit!

Jag har två Audi Coupé GT, en 85:a och en 86:a, vilka har satt sina spår… Suget efter en urquattro har varit väldigt stort, speciellt en 90:a med 20V-motorn. Det finns inte så himla många i Sverige så jag hade väl i stort sett gett upp drömmen, för de börjar att bli alldeles för dyra. Kikar man på Mobile.de får man betala över 300000kr för en 20V och det tycker jag är lite väl mycket för en entusiastbil. Hursomhelst så dök drömbilen upp på Blocket en torsdag förmiddag och när jag kom hem efter jobbet den dagen så ringde jag direkt. Säljaren var 80 år och hade ägt den sedan 1993 och den hade bara gått 11500mil! Jag behövde fem minuters funderande, därefter ringde jag upp igen och köpte den på telefon…

Efter ett rejält äventyr med 15 timmars tågresa till Umeå för att sedan åka vidare till Lycksele i bil (ca 1.5 timmar) och därefter en återresa på drygt 14 timmars bilkörande kom jag och min bror hem med en urquattro -90 20V! Känns fortfarande overkligt!

Så här ser den ut efter ett par veckors ägande