De nya fälgarna

Såhär blev det med de nya fälgarna! Ska fota någon bättre bild framöver!
160705_2

← Föregående inlägg

Nästa inlägg →

5 kommentarer

 1. Jan Baastad

  Grymt fina fälgar!
  Är ute efter något liknande till min nyinköpta pärla -82
  Modell , dim osv emottages tacksamt! 🙂
  Eller vet du någon som har orginal 8*15 till salu?
  På min bil är det 6*15 vilket jag tycker är lite klent.

  M.v.h Jan

  • Tjenare, stort tack och framförallt väldigt många grattis till inköpet!! Härligt!!

   Jag köpte mina fälgar av Treviks Bil i Smålandsstenar http://www.treviksbil.se/ , de är 9*18″ och har ET35, däcken är 225/40 och det är tajt! Men fyller ut sjukt bra! Vågar inte svära på att det passar på din, då det inte är exakt likadana fram och bakvagnar på en 82:a som en 90:a.

   Har sett ett par annonser på 8″ originalfälgar under sommaren, så de dyker upp ibland, de senaste jag såg såldes häromdagen bara. Jag känner inte till någon som vill sälja, känner till desto fler som vill köpa 🙂

   Återigen, grattis till inköpet och välkommen ner i urquattroträsket 🙂

   MVH Johan

  • Hej ! Jan
   Jag har original fälgar till Urquattro 15”
   Mvh Joakim

 2. Anders Lotsengård

  Har 4 st Quattro original 8×15, satt på min fjärde (och sista!) UrQuattro. Använda, lackade knallgula (skitsnyggt till röd bil!), och vad jag förstår helt OK. Skickade med 6″ vinterhjulsfälgar vid försäljningen, därav 8″-arna kvar. Någon intresserad, så ge ett bud! Finns i Oskarshamn.

Lämna ett svar